Известие

Collapse
No announcement yet.

обороти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• обороти

колеги даите идея как мога да си намеря номера на моторчето на празния ход и как мога да разбера кое друго моторче е съвместимо с него

============
    Пиши по-смислени заглавия!
    Alfa romeo 146 1.6 Т.S
    Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Намира се на дроселовата клапа, ако е модела до 99-та е отгоре, хванато е с 2 болта /главите им са "еврейска звезда"/ Пробвай първо да го почистиш, бе направо го напръскай с ВД-40 или нещо подобно.
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Ако мотора е с пластмасовия капак, пръскането с ВД-40 май не помага Аз имам проблем с мойто и решението е 250+ лева на господин Роберт Бош ГМБх - ега пришка им излене на гъзо !
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
        Ако мотора е с пластмасовия капак, пръскането с ВД-40 май не помага Аз имам проблем с мойто и решението е 250+ лева на господин Роберт Бош ГМБх - ега пришка им излене на гъзо !
        да пласмасово е аз съм си намерил от 1.4 т.с ама незнам дали ще стане днес трябва да го взема
        Alfa romeo 146 1.6 Т.S
        Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Comment

Първоначално публикувано от GoGo
          Първоначално публикувано от Naso
          да пласмасово е аз съм си намерил от 1.4 т.с ама незнам дали ще стане днес трябва да го взема
          Ще стане
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
          X